Hihetetlen, de megint várunk egy Star Wars filmre. Tavaly ilyenkor a Rogue One-ról igyekeztünk minden leesett morzsát összesöpörni, idén pedig az Utolsó jediK a téma. Azt hiszem hozzá kell szokjunk, hogy állandóan várunk a vonatra.

A mai menüt szintén a MSW szolgáltatja, akiknek a gorilla lépegetőt is köszönhetjük. Olyan szerencsés helyzetben vannak (és így mi is), hogy ismernek egy bennfentest aki keményen dolgozik a filmen és a kiszivárogtatáson.:)

Ezúttal a rossz oldal kap új fegyvereket. Elsőnek a „rendkívül sikeres” karriert befutott Phasma kapitány, aki az első hangos szóra leeresztette a bolygópusztító pajzsait megölve „néhány” embert. Mivel a puskájával nem tudta magát megvédeni, ezért most kap egy bökőt, azaz lándzsát. Meglátjuk elég lesz-e a jedik ellen.

Talán emlékszünk még FN-2199-re aki majdnem szétkapta áruló barátját, de végül a többiek megmentették Finn-t. Váratlan sikere volt a hentesből lett rohamosztagosnak, így a Disney úgy döntött továbbviszi ezt a vonalat. Az új nevük kivégző (Executoner) rohamosztagosok és nem csak egy van belőle, hanem ez egy rendszersített szakma. Remélem hamarosan az Testnevelési Főiskola is beindítja a képzést idehaza.

A pletykák szerint Kylo Ren is új sisakot kap, de vagy nem jelentős a különbség, vagy kémünk nem tudta rendesen megjegyezni, mert „szóra sem érdemesnek” tartotta.

 

Messze van még az új rész… de addig is az SWMini legyen Veletek!