A Star Wars 7 elég sok mindent újrahasznosított az eredeti trilógiából, néhol csak a Paint „invertáld a színeket” gombjával. Úgy néz ki a Star Wars 8 is igyekszik követni a bevált sablont, mivel a TIE fighter kifehérítése után régi ismerős gépek kerülnek sorra.

t4

Először is a TIE Bombert dobják a fazékba. Ez volt az a gép amellyel a Birodalom visszavág idején a rendfenntartó oldal igyekezett kiűzni az aszteroidák közül Lázadó barátainkat, akik nem a legmegfelelőbb barlangot választották ekkor. Mivel bombázni jó és bombázni kell, ezért – ha csak villanásra is – de LEGO által szivárogtatott infok szerint jönni fog egy ilyen szett.

A MakingStarWars – ahonnan már sok hasznos info is származik – pedig tudni véli, hogy az indulatkezelési gondokkal küzdő Kylo Ren barátunk Vader gépét is szeretné lemásolni és az eddig komoly fénykardtudományán túl az űrben is bizonyítani szeretné képességeit. Ehhez kap egy TIE Striker és TIE advanced házasságából származó hibridet.

t1

t2

Állítólag ezzel fogja meglátogatni a rokonait Ankh-To kicsi világán, ahol éppen Luke mesél az élet szépségeiről Rey-nek. Elragadó.

Ami biztos, hogy még 319 nap  a filmig, de baj nem érhet, mert az SWMINI Velünk van!