r1Pár hónapja már láthattunk pár kiszivárgott képet egy közeledő könyvből és most sincs ez másképp! A BookManager.com-on egy új „Drágaszág” jelent meg Rogue One Mini Build néven, ami a gyerek közönséget célozza.

A képeken és a mellékelt magyarázatból több fontos információ is leszűrhető:

„A Halálcsillag építése egy eldugott világon, Scarifon folyik. A bolygó gyönyörű tropikus nyaralóparadicsom lehetne, ha nem egy hatalmas Birodalmi sereg állomásozna itt. Gigászi földterületeket téptek fel, hogy hajók és a Halálcsillag építéséhez szükséges készleteket biztosítani tudják. Mindeközben a bolygó egén egy óriási űrdokk kering, számos csillagrombolót kiszolgálva. A világot egy áttörhetetlen pajzs védi és nagyon erősen őrzött.”

s1

Ha képet figyelmesen megfigyeljük, kis AT-ST csibék is megfigyelhetőek a part élővilágában és nem csak a nagy testvéreik, ahogy a Trailerben láttuk.

„Az U-szárnyú vadászgép egy jól felfegyverzett jármű amely mind csapatszállító, mind támadó eszközként is szolgálja a Lázadó Szövetséget. Úgy tervezték, hogy harci körülmények közt is képes legyen a csapatok célbajuttatására és légi (űr) támogatást nyújtani a számukra a Birodalom elleni akciók során.”

s2

Nos azt már tudtuk, hogy nem az U-Wing lesz a szépségversenygyőztese a filmnek, de a csapatszállító képessége egy új dolog.

Közelednek a nagy Star Wars események, így várhatólag a hetekben kapunk egy új Trailert is!

Addig kitartást és az SWmini legyen Veletek! 😉