hutt0Tegnap is forogtak a kamerák és pörögtek az események az írországi Star Wars 8 forgatásán. Nem győzzük kapkodni a fejünk, hogy milyen hajók, színészek és jelenetek szivárognak ki. Azonban történnek sokkal hétköznapibb, sokkal emberibb és cukibb dolgok is.

Csubakka az iskolában

Joonas Suotamo, aki nem más mint Chewbacca dublőre, azaz az akció jeleneteben alakítja őt Peter Mayhew helyett, szintén a forgatás helyszínén ólálkodik. Mivel tegnap nem volt jelenete, így nagyon édes módon töltötte a napját; meglátogatott egy iskolát. Az eset úgy esett, hogy két Star Wars fan tanuló levelet írt a stábnak, hogy ha úgy is itt vannak a szomszédban, akkor történjen már valami! Természetesen Csubakka nem fél a kihívásoktól, így belevetette magát a gyermekek dzsungelébe! Igazán forgathatnának itt Kőbányán is…

csewi

Természetesen ez azt is jelenti, hogy Csubi is szerepelni fog az itt forgatott jelenetekben. Ez nem annyira meglepő, hiszen a Falcon is itt parkol manapság.

Aki nem szeretne semmi izgalmasat megtudni az EP8-ról a megjelenés előtt, az Ne tekerjen tovább!

.

.

.

A fejetlen szörny a hegyről

A lelkes megfigyelőkamerák nem Csubakkáról számoltak be tegnap, hanem egy másik lényről is, aki a forgatáson tűnt fel. A masszív idegen a hegyoldalban nyaralt, de nem lehetett túl jó napja, mert a fejét nem látni sehol. Egy helyi lakos vagy életforma? Talán ma kiderül.

Star wars8

hut2

Luke költözik

Úgy néz ki a stáb a jedivel együtt elhagyja az Achc-To kalyibák helyszínét és a szabad terepre költöznek, nem messze attól a helytől, ahol a tegnapelőtti „roncs” jelenetet forgatták. Az anyagmozgatás elvette a csapat idejét és erejét, így este a pubokat látogatták a forgatási helyszínek helyett. Egészségükre!