c0Számtalan érdekes eseménynek lehetünk szem és fültanúja, ha Írországban élünk. A Pinewood stúdió titkos termeiben és  Kerry megye cikkcakkos partjainál már hónapok óta építik a díszleteket, és egy hete forognak a kamerák is.

Figyelem a következő képek és pletykák SPOILERT is tartalmazhatnak, csak saját felelősségre!

.

.

.

.

Valaki Érkezik?

Pár napja beszámoltunk róla, hogy a színészek megérkeztek a helyszínre és gyakorlatilag azonnal munkához is láttak. Valami most is történt a MakingStarWars kémei szerint, amiben a lovagok újra főszerepbe kerültek, valahogy így:

  • Nagy füst száll fel a domboldalról egy űrhajó körül
  • A gép, ami körül gomolyog szürkésség, mintha megsérült volna (zuhanás?)
  • Fekete maszkos és páncélos alakok közelítenek a füstölgő hajó felé
  • Az összes lovag megáll, majd letérdel a helyszín körül
  • Vagy egyik társuk vesztette életét, vagy várnak valakire aki a roncsokból előlép

c5

Amennyiben Kylo érkezik, egybevághat a korábban forgatott harci jelenettel, ahol Skywalker némileg csökkenti a Ren rend követőinek létszámát.

A Hercegnő

c11

További érdekesség, hogy az Irish Examiner hírmagazin kiszúrt még egy érkezőt: Carrie Fishert. Leia Organa hercegnő-generális még az előző héten érkezett a szigetre, hogy részt vegyen az Ahch-to bolygó családegyesítő programjában. Luke titkos száműzetésének helyszínén láthatóan felpezsdült az élet Rey érkezésével. Az eddigi Star Wars filmeket végignézve, nem biztos, hogy bármely bolygónak érdemes befogadnia egy Jedit… 😀

És az apró

Végezetül néhány kép (videó) a forgatásról: