star-wars-the-force-awakens-piracySzintén nem az aprót kapja, aki beruház a Blu-ray kiadásra (persze kaphatnánk többet is, de akkor miből fog szegény Miki egér a következő extra kiadásig megélni), ami április 5-től válik hozzáférhetővé a rajongók számára. Mint azt már korábban is írtuk, lesz benne jóság bőséggel. Az eltelt idő alatt a film több, mint két billió dollárt kaszált a jegypénztáraknál, szóval teljesen jogos a hazavihető/letölthető tartalom körül ébredő érdeklődés az Erő mindkét oldalát tekintve.

Jó szokásához híven a Disney bőven ellátott bennünket étvágygerjesztővel.

Kaptunk ugye egy standard, „nagyon jó lesz ez, gyerekek” verziót:

Utána érkezett az ínyenceknek szánt grízgombóc, a kimaradt jelenetek egy részével:

Azóta kiderült, hogy többen hunytak el Az ébredő Erőben, mint Az acélemberben. (Hogynemmondod…)

https://www.youtube.com/watch?v=l_ua_FwmmiA

Akik többször is végignézték a filmet, találtak számos érdekes epizódot, valamint utalást melyekre a DVD/Blu-ray verzió birtoklásával már nem lesz nehéz visszakeresnünk. A moziban még sem tekerhetünk oda vissza, ha épp kedvünk szottyanna rá. Szemfüles rajongók például kiszúrhatták, hogy kinek a hangját adta Kevin Smith,

https://www.youtube.com/watch?v=dp8HElDZ_b8

Vagy épp Ewan McGregor.

 

A Lupita Nyong’o által megformált Maz Kanata is kap némi bónusz időt a lemezen.

Majd, ahogy az lenni szokott, akadtak fejlemények a lemezre préselt kiadás kapcsán.

https://www.youtube.com/watch?v=hM85fKnsMnE

A DVD változat, amely hivatalosan április 1-el kerülne a boltok polcaira a Blu-ray verzióval egyetemben, már pár napja kering a neten, néhány „jótét” lélek közreműködésével.

Semmi sem jelzi jobban a film utáni érdeklődést annál, hogy csupán az első tizenkét órában körülbelül kettőszáz ötvenezer (250.000!) letöltést produkáltak a felhasználók a TorrenFreak szerint. Előzetes becslések alapján ez a szám a megjelenésig a több millióra is rúghat, ami valljuk be őszintén, egy ekkora rajongói táborral rendelkező univerzumnál egyenesen természetes jelenség.

A Blu-ray verzió felhőbe katapultálását a REPLICA csapata jegyzi. A cucc eredetiségét képpel igazolták, melyet most mellékelnék is nektek:

A kiszivárgott Blu-Ray lemez
Egy képkocka ugyanonnan

Természetesen a Lucasfilm és a Disney sem ül tétlenül a babérjain, a Google-től eddig több tízezer kalóz site lelövését kérte – sajnos/szerencsére több, de inkább kevesebb eredménnyel. Biztosra veszem, hogy a DVD/Blu-ray verzió ugyanakkora sikerre számíthat mint a film, hiszen egy rajongó nem elégszik meg a kalóztartalommal, hanem beruház egy eredetire!

Itthon a DVD/Blu-ray lemezre préselt verzió április 27-től lesz beszerezhető!  A 3D verzióról sajnos még nincs hír. 🙁

Ti hogy vagytok ezzel? Megvásároljátok az eredetit?

 

 

Comments are closed.