Mindig is tudtuk, hogy Boba Fett nem kispályás játékos. Keményre edzette az élet, dolgozik 0 – 24 -ben a zsoldosok éberségével, számol hétjegyű számjegyekben. Pacsizott Jabba-val, bratyizott Vader-rel, és jégkockában szervírozta Han Solo-t. A carkooni csetepaté eredményeként ezért (jó, ezért is) Solo belökte a Sarlacc vermébe, ahonnan kicsit durcásra szívva az arcát, sikeresen lépett meg.

Aztán őt is utol érte a végzet, feleség, gyermekáldás, házimunka, plusz egy kis ujjgyakorlat a Yuuzhan Vong háború idején. A második galaktikus polgárháborúban is szétrúgott pár hátsót, jedit nem jedit vegyesen. Bár az új kánon szerint fogalmam sincs, hogy a Sarlacc után, hogyan lesz tovább.

IRL is foglalkoztatott, hogy a maszk kit rejt? Ki lehet az a tökös, kemény, harcedzett férfi aki ezt ikonikus páncélt hordja és megformálja a Galaxis egyik legveszélyesebb fejvadászát.

Lehull a lepel, mert sikerült egy fotót találnom a Star Wars: Special Edition forgatásáról. Nem konkrétan rá számítottam, mivel nem tűnik egy 80 HRC -s anyagnak az fix. De ettől még lehet kemény, mint a vidia. 😉

Ti is őt vártátok? 🙂

A Blog legyen Veletek! 🙂