Emlékeztek még a Birodalom visszavág ikonikus jelenétére, amikor az AT-AT arccal tompít a hóban? Nem? Nem hiszem el! 🙂

Szóval, hiába pihent le a nagyvas, mert a terroristák ott csúnyán ráfáztak és örültek annak, hogy nagyjából egyben el tudták hagyni azt a bolygót. Naszóval, azért vagyunk talán a giccs határán innen, mert ezen a kertitörpén, vagy épp táncoló sündisznón túl tényleg feldobja a téli kert látványát, pláne, ha még havazik is. Nézzétek csak:

Sajnos csak Kanadába vagy az Egyesült Államok területén belül postázzák a cuccot, de ha van kint ismerős, szerintem megoldható a dolog. Esetleg E-Bay lesz a barátunk vagy más hasonszőrű cég.

Addig is tessék visszafeküdni szépen aludni, vagy öszebújni és közösen elkortyolgatni egy forrócsokit vagy épp forraltbort! 😉

Boldog Mikulást!

A Blog legyen Veletek!

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. @Terra filius: bocs, nem veled/veletek van bajom, hanem a blog.hu „tisztelt” szerkesztőségével. Tökömkivan már egyébként is azzal, hogy a vízcsapból is ez a szar folyik (azért kamaszfejjel, az akkori viszonyokhoz képest egy nagyon jó filmnek láttam… eltelt pár évtized, megnéztem újra és egy dögunalmas, ócska mesefilmet láttam az egykor annyira szeretett sci-fi helyén.)
    És akkor néznék új blogokat, érdekes témákat, ehelyett van x darab blog (nagyjából, amennyi a címlapon egyidőben megjelenik), amiket folyamatosan reklámoznak, a többinek meg nem adnak helyet.
    Ráadásnak itt van, hogy hónapok óta másról se hallani, mint SW… mert jön a Disney új filmje és kell neki ez a kibaszott nagy felhajtás.