Július 30 és augusztus 2 közt kerül megrendezésre az idei Gen Con, ami nem más, mint a legnagyobb amerikai rendezvény sci-fi, fantasy, kaland és elektronikus játék témában. Illik minden cégnek nagyot dobbantani, így az FFG-nek is. Hogy mit hoztak eddig ide? Olyan apróságokat jelentettek be, mint az X-Wing miniatures vagy az Armada. Még nem kapható Waveket lehet itt megvenni és a még be nem jelentett következőket megtekinteni.

Bár még van pár napunk a rendezvényig, már szivárognak a hírek. Elméletileg az Armada Wave 3-ből kaptunk egy hajót, ami nem más mint az Interdictor cirkáló! Ez a gép felel azért, hogy kirántsa az ellenséges flottákat a hipertérből, valamint nem engedi őket elugrani. Hasznos hajó. Bár a képességét, hogy mit jelent a játékban, még nem látjuk (sem az árát), a fegyverzett alapján elég jó kísérőhajóval bővülhet a flottánk.

UPDATE: A kép jó eséllyel FAKE, de már csak pár napot kell aludni a hivatalos infokig ( azaz nem teljesen, mivel egy rajongó által készített kártyát mutatnak be egy kiadványban)!interdictor.jpg