10000

UPDATE: Köszönjük mindenkinek aki részt vett a játékban,a házi-rankorunk kisorsolta a nyerteseket. A megacuki figurát Sasvári Péter, POP! Darth Vadert Jost Attila, míg Rey-t Laposa István  fogja gondozni. Gratulálunk a nyerteseknek, hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot. Azonban nem szeretnénk, hogy bárkiben bánat maradjon, ezért a GeekHub az összes sikeres pályázónak felajánlott egy-egy 300- kupont, amit szintén a facebookon keresztül juttatunk el hozzátok a napokban. Köszönjük!

10 000 (tízezer) természetes szám, amely a 9999 után és a 10 001 előtt áll. Nevezik miriádnak is. A 100 négyzete. Unicode-ban X és ↂ a karakterei. Praktikus szám. Mellesleg az swmini kedvelőnek a száma is átlépte ezt a bűvös Határt! Döbbenet és Őrület!

NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Nyilván azért írjuk a cikkeket, mert szeretünk alkotni, de az igazi jutalom Ti vagytok, a Ti figyelmetek amivel napról napra (cikkről – cikkre) megtiszteltek bennünket!

 

De mindemellett további három jó hírrel is szolgálhatunk!

 

Az swmini nincs többé egyedül ebben a Sötét Erő által átszőtt világban! Mostantól a GeekHub állandó társunk lesz, hogy a Star Wars témák mellett, minden Geek és nem annyira Geek univerzum a megfelelő figyelmet kaphassa! Nem csak a boltban lesz elérhető minden amire szükséged lehet, de a portálon folyamatosan szállítjuk a legfrissebb tartalmakat is! Ha kedveled az swmini-t akkor itt is megtalálod a számításod, mivel ugyanazon csapat felelős mindkét oldal online izgalmaiért! A GeekHubbal közösen azon fogunk dolgozni, hogy mellétek állva támogassuk a közösséget! Rendezvényekkel, hírekkel, nyereményjátékokkal vagy bármivel, amivel a Geek kultúra épülését segíteni tudjuk!

gh1

Örömteli hír, így korosodván, túl a tízezren’, hogy az swmini támogatásával a MaFiT – A Magyar Figuravadászok Társasága is életjelet adott magáról. Egy újabb fórum született, ahol mindenki, akinek egy vagy több menő figura ékesíti a lakását, megtalálja a tartalmat amit keres! (Lehet, hogy néha többet is! 😉 ) Ez az épülő közösség teret biztosít a Star Wars-os figuragyűjtőknek, áthidalva hiperugrásként a földi távolságokat. Mutasd be a gyűjteményed, nézz szét a többiek kincsei között, meséljétek el élményeiteket, tapasztalataitokat! Ha figuragyűjtő vagy és igényes fórumot keresel elképzeléseid megvitatására, vagy kezdőként kérdéssel fordulnál tapasztalt öreg rókákhoz, közöttük a helyed! 😉

A hálánkat nem csak digitális papírra vetett betűkkel szeretnénk kifejezni!

Arra gondoltunk, hogy az alábbi geekségeket fogjuk kisorsolni közöttetek egy nyereményjátékon belül! Nem lesz nehéz, figyeljetek! 🙂

1, A Sith sötét Nagyura, személyesen; Darth Vader

(igaz, hogy csak kb. 10cm magas POP! figura, de cserében legalább nem csinál rendetlenséget a szobádban 😉 )

FK2300

2, Adipose sötétben világítós mega-cuki kulcstartó

FK5866

3, Star Wars: The Force Awakens Rey figura (Hasbro)

rey-snow-mission-the-force-awakens

Hogy veled legyen az Erő, avagy Te legyél a szerencsés, a következőket kell tenned:

1, Likeold az swmini és a GeekHub facebook oldalát (ha még nem tetted meg:))

2, Oszd meg az eredeti posztot az swmini vagy a geekhub facebook oldaláról

3, Válaszolj a következő kérdésekre az eredeti poszt kommentjei közé

  • Mióta vagy SW rajongó?
  • Ki a kedvenc karaktered?
  • Melyik a kedvenc epizódod?
  • Ha csak egyet lehet, melyik ajándékot választanád a fentiek közül ?
  • Mit változtassunk az oldalon? Milyen témákról írjunk még?

A fenti feladatok teljesítői közt 06.19-én (vasárnap) éjfélkor kisorsoljuk a nyereményeket, figyelembe véve, hogy melyik ajándék lenne a szívetek vágya.

Még tízezerszer KÖSZÖNJÜK!

kulcs