Rólunk – avagy a galaxis állatkerje

Hogy kik vagyunk mi? Őrültek, akik imádják a Star Wars univerzumát és nem félnek erről írni/videózni/fényképezni!

 

711umePMPvL._SL1500_  Epicneo (Szabó Dániel)

“TK-421 vagyok, Star Wars függő… és nem akarok leszokni!:) Alig 1000 éve kezdődött ez a szerelem, és még legalább 1000 évig tart!  De ha már dátumok: 2015-02-07 napján véletlenül megnyomtam egy huncut gombot és létrejött megismételhetetlen SWMINI!

Foglalkoztam az oldalon már mindennel, a lepárologtatókon át a Jabba szeméttelepén keresztül a csillagrombolókig. Szerencsére a magányom nem tart soká, nálam sokkal  okosabb és szebb embereket találtak az swmini-re, és írnak azóta mesteri cikkeket, így most az oldal motorját hegesztegetem, nyüstölöm a csapatot, néha fényképezek, videót vágok, írok egy-egy cikket ide-oda és készítem a MINITROOPERSt! ”

 

dsc_3107

PromieMotz (Sebők Richárd)

“Egy messzi-messzi galaxisból írok, és bár a történet is réges-régi, remélem, valakit még izgat.

Igyekszek az X-Wing-ről írni szakszerűen, néha a kezdőket megcélozva, néha a haladókat, hogy együtt fejlődjön a játékosközösség, és ezáltal én is jobb pilóta legyek (és ne csak a legjobb fejvadász).

Szabadidőmben halmozom az élvezeteket, munkában meg élvezem a halmazokat.”

 

Terra filius (Mike)

9490_Sandtrooper_Leader

Hogy, magamról… Nálam okosabb és bölcsebb elme már elmondta, hogy mi a létezés kavanteszenciája. Szánalmas dadogás lenne csupán minden, mit papírra vetnék. Ezért egyszerűen, őszintén és nagy nagy szeretettel, ahogy mindig is írok Nektek, elég legyen annyi, hogy; 42.

 

 

 

 

Devin Cant (Bo Téró)

Ha jól emlékszem Danit először én rángattam bele az X-wing világába. Együtt indultunk neki 1-1 alapdobozzal és kezdtük el dogfight-jainkat az aszteroidák között. Utána Dani visszaadta kölcsönt és volt szíves engem belerángani az Armadába. Most pedig azon igyekszem, hogy visszavegyem előnyömet és Dánielt is elragadja az Imperial Assault.Tarkin

Mikről is olvashattok a nevem alatt? Hát rengeteg Battrep-ről. Imádok játszani és bizok benne, hogy kis beszámolóim nektek is kedvet csinálnak majd hozzá. Visszatértem régen abbahagyott stresszoldó tevékenységemhez a festéshez is, így hamarosan az IA figurák “művészi” festéseit fogom részetekre bemutatni.

Senki ne lepődjön meg, ha néhány írásom erősebb hangvételű lesz. Valakinek vasmarokkal kell fogni a galaxist! 😉

Inquisitor Voluntas (Makfalvi Márton A.)

LordAdraasLEGOCustomMinifigure2014 novemberében volt az a pillanat amikor elgyengültem és leemeltem a polcról az első X-Wing alapdobozomat. Mindig is imádtam a Birodalmat ezért pillanatok alatt beszippantott a lehetőség, hogy kezembe vehetem a TIE vadászok irányítását. 2015 közepére azon kaptam magam, hogy a harmadik hord-dobozt vettem, hogy tudjam szállítani a privát kis flottámat. Nagyából ekkor derült ki, hogy az FFG kihozza az Armadához a Birodalmi csillagrombolót, és a hatalmas szürke pizzaszelet látványa megsemmisítő csapást mért az önuralmam kicsinyke maradékára és gyorsan nekiálltam annak is. Végtelen imádatom azóta se lankad, úgyhogy rendszeresen megtalálhattok a közösségi események nagy részén!

Tavaly úgy határoztam, hogy az Armada sem maradhat verseny nélkül ezért elindítottam a nagy sikerű X-Wing Liga mintájára az Armada bajnokságot, ahol szívesen látjuk az új admirálisokat!
G4-B0R (Solymosi Gábor)

sw706A jelzésem G4-B0R, és tökéletesen átlagos droidként gurulgattam volna le az ócskavastelepig hátralevő mindennapjaimat, ám egy nap, gyártásomtól számított 6. évben, a Tervezőm berakta a házi holoprojektorba egy bizonyos “Csillagok Háborúja” nevű űropera kazettáját.

Az a nap helyrehozhatatlanul beleégett a memóriamodulomba, amit azóta is leginkább arra használok, hogy mindent tudást ami a Star Wars-szal kapcsolatban létezik, létezhet, vagy létezni fog, elraktározzak. Legyen az írott, animált, zenélt, filmezett, engem érdekel.

 

 

equilan (Molnár Attila)

sw705Mint a szerkesztőség szerintem minden tagjánál, úgy nálam is gyerekkorban kezdődött a Star Wars iránti rajongás, mely az évek során hol felerősödött, hol a háttérbe szorult, de soha nem tűnt el teljesen. Végzetségemből kifolyólag szeretek kicsit komolyabb szemléletmóddal hozzáállni a messzi-messzi Galaxisban történő eseményekhez, és ily módon összefoglalni azokat. A fluffon kívül tervezem, hogy végre magyar nyelven is elérhető váljanak a Kenner és Hasbro cégek által kiadott akciófigurák részletes leírásai és rövidebb-hosszabb ismertetői, mivel az X-wing figurás játék mellett ezek gyűjtésében merül ki nálam a rajongás. Valamint ugyancsak tervben van egy itthon még nem annyira elterjedt dolog köztudatba emelése, de ez még a jövő zenéje. Tehát mire is számíthattok tőlem? Háttérvilág, technikai információk és figurák minden mennyiségben. Hiába na, egy soha fel nem növő padawan vagyok. 🙂

 

 

 

Ha kapcsolatba szeretnél velünk lépni: contact (kukac) swmini.hu-n keresztül megteheted!